Voor onze gewaardeerde opdrachtgever hebben we een exclusieve, gelijkvloerse villa van houtskeletbouw gerealiseerd, gelegen op een schitterende locatie. Deze architectonisch vormgegeven woning vindt zijn oorsprong in de Zweedse architectuur, geïnspireerd door het gerenommeerde Zweedse model ‘Dalaro’. Hoewel trouw aan zijn roots, is het ontwerp volledig op maat gemaakt om aan de unieke wensen van onze opdrachtgever te voldoen.

Deze woning is ontworpen om optimaal te genieten van haar omgeving. Elke kamer biedt een spectaculair uitzicht op de omliggende natuur nabij Leeuwarden, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. Dit wordt versterkt door de strategische plaatsing van uitgestrekte raampartijen en sfeervolle overkappingen, waardoor je elk seizoen kunt genieten van de buitenlucht, ongeacht het weer. Het resultaat is een harmonieuze woonervaring die de schoonheid van de natuur omarmt.

Naast esthetische kwaliteit biedt deze woning ook een doordachte indeling die meegroeit met de behoeften van onze relatie, waardoor het een ideale leefomgeving is voor elke levensfase. Duurzaamheid staat eveneens centraal in het ontwerp, met hoogwaardige isolatie, triple glas en een overvloed aan zonnepanelen, die bijdragen aan een comfortabele, luxe woonervaring én een beter milieu.

Ontdek hier meer over de familie Van der Veer, die voor de tweede keer hun huis met Planhus realiseerde. Klik hier om meer te lezen over het woningtype Dalaro en laat je inspireren door hun verhaal.

Indeling  woonvleugel
Hal
Woonkamer
Eetkamer/keuken
Kantoor

Indeling  woonvleugel
2 slaapkamers
Ouderslaapkamer met inloopkast en badkamer
Garage
Bijkeuken
Badkamer met toilet
Toilet
Inbouwkasten/kapstok

Plattegrond

Bruto inhoud
960 m3

Bouwvlak
250 m2

Bruto vloeroppervlak
250 m2