Skip to main content

Bouw je mee?

Ook verliefd geworden op Scandinavische woningen? We delen graag onze passie met je. Want als je bij ons komt, word je onderdeel van ons team. We assisteren en ontzorgen bij elke stap van het proces. Dus ook als je nu nog niet helemaal weet hoe je droomwoning eruit moet komen te zien. Samen bouwen aan jouw toekomst: daar zijn wij al meer dan 25 jaar goed in. Ook voor niet-particulieren.

Samen bouwen aan de toekomst

Bij Planhus geloven we dat we samen de basis kunnen leggen voor jouw toekomst. We brengen rust, helderheid en structuur in een doorgaans drukke bouwperiode. Als dat én een Zweedse woning in jouw toekomstige straatje passen, neem dan gerust even contact met ons op.

Passie delen?

Ben je klaar om je aan te sluiten bij een merk dat staat voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie? Wil je deel uitmaken van een beweging die de toekomst van wonen vormgeeft? Dan is het Planhus franchise concept jouw volgende stap.

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe je kunt starten met je eigen Planhus franchise. Samen bouwen we aan de toekomst van duurzaam wonen. Jouw ondernemersavontuur begint hier!

Zin om gelijk van start te gaan?

Heb je de ambitie om direct te beginnen met het bouwen van een Planhus woning? Wacht dan niet langer! Bij Planhus staan we klaar om samen met jou aan de slag te gaan en jouw droom van een duurzame, Zweedse houten woning te realiseren. Met onze expertise, passie voor duurzaam bouwen en commitment aan kwaliteit, begeleiden we je van concept tot oplevering. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar het bouwen van jouw ideale thuis. Jouw avontuur in duurzaam wonen begint bij Planhus.

Op zoek naar een zakelijke partner?

Ben je op zoek naar een zakelijke partner met wie je hand in hand kunt werken aan het realiseren van een houtskeletbouw woning? Zoek dan niet verder! Planhus biedt de ideale samenwerking voor ondernemers die gepassioneerd zijn over duurzaam wonen en die willen bijdragen aan het creëren van unieke, energiezuinige Zweedse houten huizen. Samen kunnen we onze krachten bundelen om droomwoningen te bouwen die niet alleen voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden maar ook bijdragen aan een groenere planeet. Neem contact op met Planhus en ontdek hoe we samen jouw zakelijke doelstellingen kunnen verwezenlijken door prachtige, duurzame woningen te bouwen. Jouw partnership met Planhus opent de deur naar nieuwe mogelijkheden en succes in de bloeiende markt van duurzaam bouwen.

Vraag en ontdek

Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Of je nu meer wilt weten over onze woningen, prijzen, duurzame voorzieningen of heb je andere vragen? Wij zijn er om te helpen! Vul het onderstaande formulier in om jouw vraag te stellen, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever direct spreken met één van de experts? Geen probleem! Bel ons op 058 - 2157040 en we beantwoorden graag alle vragen en bieden advies op maat.