Ontdek duurzaam wonen in het hart van Friesland met Planhus

Bij Planhus zijn we enthousiast om je kennis te laten maken met ons nieuwste woonproject: een schitterende verzameling van 11 woningen in het levendige Leeuwarden. Dit project is het toonbeeld van onze inzet voor duurzaam wonen, verrijkt met modern comfort en de authentieke Friese gastvrijheid.

Een frisse blik op duurzaamheid

We zetten een stap naar de toekomst met deze 11 woningen, ontworpen om een voorbeeld te zijn van duurzaam bouwen. Jouw nieuwe thuis is voorzien van de laatste innovaties op het gebied van energiebesparing en milieuvriendelijke materialen. Ons doel is om niet alleen de ecologische voetafdruk te verkleinen maar ook jouw energiekosten te verlagen. Bij Planhus geloven we dat een betere wereld begint bij ons eigen thuis.

Een thuis dat bij je past

Of je nu valt voor de charme van een rijwoning, de extra ruimte van een twee-onder-een-kapwoning wenst, of de vrijheid van een vrijstaande woning verkiest, ons project in Leeuwarden biedt variatie. Elk huis is met aandacht voor detail ontworpen, waarbij zowel de plattegronden als de afwerkingen zorgvuldig zijn geselecteerd om perfect bij jouw levensstijl te passen.

Leeuwarden: Alles wat je nodig hebt, dichtbij

Gelegen in het hart van Leeuwarden, verzekert dit project je van een perfect evenwicht tussen het bruisende stadsleven en de rust van thuis. Alles wat je nodig hebt, van winkels en restaurants tot parken en culturele attracties, is binnen handbereik. Dankzij de uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en de nabijheid van belangrijke snelwegen is het verkennen van Friesland en verder een eitje.

Blik vooruit naar midden 2024

Terwijl we voortdurend werken aan de ontwikkeling van dit bijzondere project, kijken we uit naar midden 2024, wanneer we meer details kunnen delen. Houd onze website in de gaten voor de laatste updates en ontdek hoe je als een van de eersten op de hoogte gebracht kunt worden van de beschikbaarheid van deze woningen.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Hoewel we momenteel niet in detail kunnen treden over dit project, bieden we je graag de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. Door je gegevens achter te laten in het volgende webformulier, zorg je ervoor dat elke update over dit project direct in je mailbox belandt. Word actief onderdeel van ons verhaal en mis niets van de voortgang die we boeken.