Aan de noordzijde van de Waterpoortstad, in de waterrijke wijk Harinxmaland, verrijzen zes vorstelijke vrijstaande woningen met een markant verhaal. Een verhaal dat enerzijds gaat over comfort, stijl en luxe: ofwel genieten van het goede leven. Anderzijds gaat dit verhaal over flexibel wonen gedurende elke fase van uw leven.

Immers, de betekenis van het ‘goede leven’ verandert met de jaren mee. Het ene moment draait alles om zalige momenten samen met het prille gezin. Maar het kroost groeit vliegensvlug en even later staat naast gezinsgeluk de carrière centraal. En weer even later bestaat er geen groter geluk dan logeerpartijtjes met de kleinkinderen.

Het leven verandert, dat is een zekerheid. Dus waarom niet nú de wooncondities scheppen die ook aansluiten latere levensfasen? Dit is exact de gedachte achter 0515 à la Carte: comfortabel en groots wonen met een hoge mate van flexibiliteit. Zodat thuis magistraal aansluit bij het goede leven van nu én van later.

Een paar highlights van deze woningen.
– U bepaalt hoe u wilt gaan wonen! Er zijn veel eigentijdse indelingen mogelijk.
– De royale woningen zijn a la carte, u krijgt een persoonlijk gesprek met de architect.
– Geen hoge energie rekening meer. De woningen zijn allemaal energie producerend.
– In de basis zijn de woningen levensloop bestendig.
– Gunstig gelegen grote kavels aan open vaarwater.

Inmiddels zijn de woningen gebouwd. Wilt u op de hoogte blijven van het project of heeft u interesse in dit woningtype of een alternatief woningtype? Stuur een mail via deze link met uw contactgegevens.