“Hate it or love” it is het motto van deze typisch Zweedse woning! De algehele vormgeving van de woning is bijzonder rijk gedetailleerd te noemen. De woning kent net als de overige ontwerpen diverse indelingsmogelijkheden.

Middels de dubbele entreedeuren en betreedt u de royale hal, in totaal heeft de woning een vloeroppervlak van circa 200 vierkante meter en is voorzien een ruime keuken, woonkamer en royale bijkeuken.

Één van de vier slaapkamers is op de beganegrond gelegen. Indien u het prettiger vind de slaapkamer aan te passen naar een thuisbioscoop of een kantoor op de beganegrond te hebben is deze aanpassing mogelijk. In de uitbouw (toren) op beganegrond niveau is een eettafel te situeren. De voorraadkast, grenzende aan de keuken heeft een oppervlak van circa 10m².

Op de verdieping heeft u zicht op de fraaie vide. De ruime Allroom biedt toegang tot het ruime balkon vanwaar u van het uitzicht kunt genieten. De drie slaapkamers op de verdieping hebben een gezamenlijke, ruime badkamer. Het creëren van een vierde en vijfde slaapkamer is mogelijk.

Uiteraard is het mogelijk om de indeling van de woning geheel aan te passen naar uw eigen wensen. Meer weten over deze woning? Neem contact op met Planhus!

Bruto inhoud
790 m3

Bouwvlak
110 m2

Bruto vloeroppervlak
200 m2