Op een van de laatste beschikbare percelen op het Steenslan te Stiens ontwikkelen Planhus en Bouwbedrijf Kimsma een vrijstaande woning. Een unieke kans om vrijstaand en bovendien energieneutraal te wonen op een fraai perceel direct naast een royale groenstrook!

De woning is gepositioneerd op een royaal perceel van circa 520m³ en biedt vanwege de flexibiliteit van ons unieke bouwsteem diverse indelingsmogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan;
– Entree op de zijkant van de woning in plaats van op de kopzijde
– Slaapkamer op beganegrond aanpassen naar televisiekamer
– Slaapkamer op beganegrond aanpassen naar woonkamer
– Badkamer (bg) verplaatsen naast slaapkamer (bg)
– Spiegelen, draaien van de woning/indeling
– Toevoegen van een dakkappel of veranda-overkapping
– Aanpassingen in raampartijen
– Aanpassingen in indeling
– Etc. etc.

De woning is comfortabel en écht duurzaam
Zo worden er standaard 20 zonnepanelen (10 oost & 10 west) geplaatst, is de woning zeer goed geïsoleerd en energieneutraal. Er wordt standaard 3-laags beglazing toegepast met het bijzondere Zweedse kantelraam systeem en een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning toegepast. De woning voldoen aan de eisen van (over)morgen.

Stiens, een dorp om van te houden!
Stiens heeft circa 8.000 inwoners en ligt op zeer korte afstand van Leeuwarden. De gemeente zegt niet voor niets dat in Stiens stad en land samen komen. Het compacte centrum heeft veel gevarieerde winkels en horecagelegenheden om gezellig met je vrienden of kinderen te shoppen of een hapje te eten.

Er zijn verschillende supermarkten waardoor Stiens alles biedt voor jouw dagelijkse voorzieningen. Er zijn basisscholen en er is een actief sportleven met diverse sportverenigingen en faciliteiten zoals sporthal en een zwembad.

De afstand van Steenslân tot het centrum van Leeuwarden is slechts 10 minuten rijden met de auto. Met de fiets is het centrum van Leeuwarden op nog geen 25 minuten. Als elektrische fietser ben je uiteraard nog sneller! Door de haak om Leeuwarden ben je binnen 30 minuten op het knooppunt Heerenveen. Ook het openbaar vervoer is prima geregeld! De omgeving van Stiens leent zich om heerlijk te varen, te wandelen of om er lekker op de fiets op uit te gaan! Kortom: wonen in Stiens en Steenslân is dan ook het beste van stad en land!