Uiterst royale woning met vele mogelijkheden! De woning heeft een royale entree met vide, een ruim toilet met voldoende ruimte voor een urinoir. Onder de trap is een ruime kast welke eventueel dient als toegang tot een kelder (optioneel). Verder een uiterst royale woonkamer met de mogelijkheid voor het realiseren van een tuinkamer met overdekte veranda(‘s) aan zijkant, maar deze kan bij een smalle, diepe kavel ook aan de achterzijde worden gesitueerd. De garage/berging is geïsoleerd en kan ook prima als kantoor- of praktijkruimte dienen. Ook kan hierin een slaapkamer met badkamer worden gerealiseerd.

Op de verdieping zijn 4 gelijkwaardige, royale slaapkamers te realiseren. Één van de slaapkamers kan ook als ‘allroom’ of ‘alleskamer’ worden uitgevoerd, waarbij via de vide mooie lange zichtlijnen ontstaan. De alleskamer kan bijvoorbeeld als computer-, lees- of speelkamerdienst dienst doen. De overloop ontsluit tevens een inloopkast, een separaat toilet en de badkamer. Door te kiezen voor de variant met recht opgetrokken verdieping boven de garage zijn er op de verdieping tot 6 slaapkamers te realiseren.

De inhoud varieert, afhankelijk van de uitvoering en gekozen opties van de woning tussen circa 1.005 m³en circa 1.250 m³. De oppervlakte varieert, afhankelijk van de uitvoering en gekozen opties van de woning tussen circa 238 m² en circa 339 m² .

Indeling beganegrond
Hal
Toilet
Woonkamer
Keuken
Bijkeuken
Tuinkamer
Garage (optioneel aan te passen naar kantoor of slaapkamer)

Indeling verdieping
Overloop
3 Slaapkamers (optioneel is een 4e, 5e en zelfs 6e slaapkamer)
Allroom
Badkamer

Bruto inhoud
1170 m3

Bouwvlak
150 m2

Bruto vloeroppervlak
245 m2