Ontdek duurzaam wonen in Steenslân 2 Stiens

Planhus is niet alleen een pionier in het groene hart van Friesland met de huidige ontwikkelingen in Steenslân 2 Stiens, maar ook een bewezen partner in voorgaande succesvolle projecten. Ons erfgoed van innovatie en duurzaamheid is al zichtbaar in de eerste fase van Steenslân en het ontwerp van de Talluden, een vrijstaande woning die de kwaliteiten van Stiens als geen ander weerspiegelt.

Een rijke geschiedenis van vernieuwing

In de eerste fase van Steenslân werkten we samen met Kimsma Bouwbedrijf om een reeks woningen te bouwen die niet alleen breed en diep waren, maar ook royaal in hun ontwerp. Dit project toonde onze betrokkenheid bij het leveren van kwaliteit en het realiseren van de woonwensen van onze klanten. Ook in Steenslân 2 willen we deze traditie voortzetten, waarbij we bouwen aan een gemeenschap die de natuurlijke en architecturale schoonheid van Stiens omarmt.

De Talluden: Vrijstaande elegantie

Als toevoeging aan ons portfolio, hebben we het catalogus ontwerp van A-hus, de Talluden ontwikkeld – een vrijstaande Planhus-woning die luxe, comfort en milieuvriendelijkheid belichaamt. De Talluden dient als een toonbeeld van wat mogelijk is wanneer duurzame bouwpraktijken samenkomen met moderne esthetiek en functioneel ontwerp.

De toekomst vormgegeven

Steenslân 2 Stiens staat voor innovatie in een groene setting. Met zorgvuldig geplande eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, en levensloopbestendige woningen, biedt het stedenbouwkundige plan een duurzame woonervaring voor iedereen. Dit plan biedt niet alleen een leefomgeving, maar een kans om deel uit te maken van een gemeenschap waarin je kunt groeien en bloeien.

Jouw groene toekomst met Planhus

Planhus nodigt je uit om deel uit te maken van deze groene toekomst. De kavels mogen dan nog in afwachting zijn van hun definitieve bestemming, onze ervaring en geschiedenis verzekeren je van kwaliteit en een thuis dat je ambities weerspiegelt. Schrijf je in via het volgende contactformulier om up-to-date te blijven met de ontwikkelingen, en ontdek hoe jouw droom van een duurzaam thuis in Steenslân 2 tot leven komt. Met onze eerdere successen in Steenslân en het Talluden ontwerp als je fundament, is de weg naar een duurzame toekomst duidelijk uitgestippeld.

Gemeente Leeuwarden over de ruimtelijke plannen en projecten.