Welkom bij ons nieuwste project in Grou!

Op dit moment hebben we twee prachtige, geschakelde, onder architectuur ontworpen woningen in ontwikkeling het pittoreske Grou. Deze exclusieve woningen bieden een unieke combinatie van modern design en comfort, ideaal voor iedereen die op zoek is naar een droomhuis in het bruisende watersportdorp Grou.

Over de woningen & de locatie

De bouwlocatie ligt aan de Fermanjesteech welke wordt ontsloten aan de Gedempte Haven en de Hoofdstraat. De bouwlocatie is een plek met een bijzonder historie, de bestaande bebouwing is in 1696 gebouwd als vermaningskerk.

Beide woningen zijn uniek, zo heeft de ene woning een woonkamer op de beganegrond en een overdekte veranda. De andere woning heeft de slaapkamers op de begane grond en heeft een balkon. De indeling en grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijk licht en een ruimtelijk gevoel.
Bij bouw van de woningen respecteren we de historie en de bestaande bebouwing. Zo worden de oude buitenmuren deels behouden in het nieuwe ontwerp. Tegelijkertijd passen we roestbruin cortenstaal toe, dit materiaal doet samen net de detaillering het bestaande metselwerk recht aan. Buiten kijf staat dat we, zoals u van ons bent gewend bouwen met uitmuntende materialen, hiermee creëren we een energiezuinig en comfortabel thuis.

Deze woningen zijn ontworpen met oog voor detail en duurzaamheid, waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen. De ruime indeling en grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijk licht en een gevoel van ruimte.

Wonen in Grou?

Grou is een charmant dorp met een rijke geschiedenis en een warme gemeenschap. Gelegen aan het water, biedt Grou tal van recreatiemogelijkheden zoals varen, suppen, kanoën, zeilen, fietsen en wandelen.
Het dorp heeft goede verbindingen naar grotere steden en biedt een perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid.

Blijf op de hoogte!

Wij kijken ernaar uit om toekomstige bewoners te verwelkomen in een van deze prachtige woningen in Grou!
Geïnteresseerd in het nieuwste project van Grou? Schrijf je dan nu in via het inschrijfformulier om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom deze twee prachtige woningen.

https://grousters.nl/