Verrassend ruime woning met diverse aanpassings en uitbreidingsmogelijkheden!

Van origine is woningtype Viken ontwikkeld voor een projectmatige ontwikkeling. Met name door de architectonische kwaliteit van het ontwerp, de aanpassingsmogelijkheden, de fenomenale Vide en het verrassende volume behoort deze woning inmiddels in korte tijd tot een van de meest in trek zijnde woningen.

De woning is toegankelijk aan de voorzijde van de woning alwaar tevens een kantoorruimte gesitueerd is welke uiteraard ook kan worden voorzien van een eigen toegangsdeur. Indien u de functie van het kantoor wilt ombuigen naar bijvoorbeeld een slaapvertrek behoort dit tot de mogelijkheden. Een badkamer op de beganegrond, toegankelijk vanuit het eventuele slaapvertrek is één van de opties.
De ruime woonkeuken en dito woonkamer met aangrenzende terassen, waarvan een overdekte zorgen ervoor dat uw buitenseizoen verlengd waardoor een vakantiegevoel in uw eigen woning gegarandeerd is.

Op de verdieping zijn drie slaapkamers, waaronder één met een dakkapel, een allroom/techniekruimte en badkamer gesitueerd. Indien gewenst is de allroom op de verdieping en de kantoorruimte op de beganegrond aan te passen naar een 4e & 5e slaapkamer. Er zijn diverse indelingsmogelijkheden toepasbaar.

Indeling beganegrond
Hal
Toilet
Woonkamer (met videpartij)
Keuken
Ruime bijkeuken
Slaapkamer / kantoor (eventueel met eigen entree)

Indeling verdieping
Overloop
3 Slaapkamers (optioneel is een 4e slaapkamer)
Inloopkast in master bedroom
Allroom
Badkamer

Plattegrond

Bruto inhoud
822 m3

Bouwvlak
115 m2

Bruto vloeroppervlak
245 m2