Familie Spits te Hempens

Een stijlvolle Zweedse boerderijwoning, op één van de meest unieke locaties nabij Leeuwarden.

Samen met Marco betrok ze op 3 augustus één van de 4 boerderijwoningen aan de Glinswei te Hempens.

Na een spontaan bezoek aan de kantoor, destijds de modelwoning Leeuwarden kreeg Pien Spits het absolute “wauw”gevoel. Met name de “fantastische” uitstraling, de hal , lichtinval en de mogelijkheden qua indelingen waren doorslaggevend. Echter verhuisplannen waren op dat moment zéker niet aan de orde.

Na melding van haar bezoek bij thuiskomst, had Marco zoiets van “ja dat zal wel”
Op dat moment wist hij nog niet dat hij na enkele weken óók zou vallen voor een houtskeletbouwoning Planhus. Aanleiding was een gezellig en informatief samenzijn van een ”club” in het kantoor te Leeuwarden.
De tekeningen van zowel de projectlocatie als de woningen kwamen voorbij en Pien zag zich al wonen op deze fraaie plek. Marco moest nog even wennen aan deze gedachte maar was al snel net zo enthousiast!

Plannen werden ontwerptekeningen, bouwvergaderingen werden gepland en de realisatie werd een feit. Na deze hectische periode kijken ze terug op een traject van prettige bouwbegeleiding met een fantastisch resultaat. “Op alle fronten denken ze met je mee, dit geldt voor Planhus alsook voor de aannemer en de installateur”. Uiteraard zijn er nog een aantal af te werken punten maar al met al hebben ze het bouwen met Planhus als zeer plezierig ervaren. Het is naar hun zeggen héérlijk om al hun wensen t.a.v. comfortabel wonen te hebben kunnen realiseren met Planhus. Klassiek wonen in een strak gestylde woning en dit alles op één van de meest gewilde locaties onder de rook van Leeuwarden.